Lifestyle Planning

Hypotheekadvies gaat zoveel verder dan het adviseren bij de aankoop van je droomwoning. Ook het geven van advies bij echtscheiding, verandering van werk, ziekte of een dreigend ontslag hoort bij Lifestyleplanning! Zelfs tijdens de looptijd van de hypotheek bestaat de mogelijkheid tot wijziging. Bijvoorbeeld voor een nieuwe renteperiode of een wijziging in de aflossingsvoorwaarden en hoe zit het met de belastingdienst en de voorlopige teruggave?

Seven For Life kan met al de  all-round bank/verzekerings/hypotheekkennis adviseren en jou, in de wirwar van de financiële wereld houvast geven met een gedegen advies.  Niet alleen het advies voor een hypotheekproduct maar een advies voor het leven, welk advies iedere jaar getoetst zal worden aan de hand van de gewijzigde gegevens. Dit is Lifestyleplanning en er is daarom gekozen voor de bedrijfsnaam Seven For Life.  Zeven stappen om je leven financieel op orde te krijgen.

Om onze klanten dit advies te kunnen en mogen geven heeft de adviseur naast de erkenningsdiploma, een HBO opleiding gedaan voor Hypothecair Planner met daaraan vast een Masterclass (echt-)scheidingen.                            

Wanneer Seven For Life voor jou een advies maak zal er een uitgebreid rapport uitbracht worden. Je krijgt een kluis-code waarin al jouw gegevens zijn opgeslagen. Bij wijzigingen in levensomstandigheden kunnen we de kluis openen en de gegevens aanpassen waarna er een nieuw rapport uitkomt met de up to date gegevens.

Vaak hebben onze klanten geen idee welke vorm van hypotheek zij hebben en hoe zij er nu en in de toekomst voor staan. Dit willen wij veranderen!!! De hypotheeklast is voor ieder gezin vaak de grootste maandelijkse kostenpost en wij voelen het als onze zorgplicht en verantwoording dat de klanten weten waarvoor ze betalen.

Bij life style planning zal Seven For Life ieder jaar contact opnemen met de klanten.

Wil je meer informatie over lifestyleplanning en mijn aanpak ontvangen, mail (info@sevenforlife.nl) of bel ons (06 193 125 74) voor een afspraak.